ANBEFALINGER

Citater fra nogle mennesker, du måske kender, og nogle, du sikkert ikke kender...

Hvis du vil have stor faldhøjde og service i verdensklasse, så tag til Bell 2 Lodge. Så enkelt er det. Terrænet, maden og overnatningen bliver ikke meget bedre. Ripley Creek er en fantastisk, øde heliski-oplevelse. Efter at have rejst verden rundt vil jeg sige, at Ripley er et af de store skieventyr, der eksisterer derude. Nedfarterne er enorme, og følelsen af eksklusiv ensomhed er uovertruffen. Den lille by Stewart og nærliggende Hyder, AK, er klassiske, nordlige byer, som ikke ligner noget sted, du før har set.

Todd Jones: Filmskaber og medstifter af TGR , Teton Gravity Research.

Skiløbet minder meget om det, jeg har kørt i Alaska, men der er langt flere muligheder, når vejret er skidt. Mange nedfarter mellem træerne gemmer på tonsvis af udfordringer; klipper, puder af puddersne og vægge af sne. Og i et område på størrelse med en fjerdedel af Schweiz skrabede vi kun lige i overfladen.

Seth Morrison: Skilegende

At stå ud af helikopteren og se den enorme udstrækning af episk skiløb og endeløst terræn, som Ripley Creek tilbyder, var uden tvivl et af højdepunkterne sidste år. Det var inspirerende og spændende. Efter 10 dage følte jeg kun, at jeg havde fået en smagsprøve og kan ikke vente på at komme tilbage.

Adam Clark, fotograf for North Face og TGR

Vi havde alle drømt om den her slags skiløb, siden vi savlede over Warren Millers film i 1970’erne. Enorme, usporede vidder, der kunne fylde et gennemsnitligt østrigsk skisportssted. Derudover gjorde Last Frontiers personale hele oplevelsen uforglemmelig. Jeg mener, konceptet er perfekt; en sjov hytte, fantastisk mad og fantastiske medarbejdere og INGEN snobberier. Tak for alt – meget professionelt – kom og besøg os.

S. Andrea: Gæst

Det var mit livs drøm, og det var endda bedre, end jeg havde forestillet mig.
Tak til jer alle sammen. Nu er jeg både afhængig og forkælet for resten af livet.

Anonym gæst

Jeg står på ski – jeg kom for at stå på ski, og jeg fik lov at stå på ski – den bedste skiferie nogensinde.
Tak for alt – meget professionelt – kom og besøg os i Aspen.

J. Martin: Gæst

Imponeret over jeres organisation og jeres samarbejdspartnere. Tusind tak, fordi I tog jer så godt af os og gjorde min drøm til virkelighed!

S. Moore: Gæst

Maden er fantastisk. Efter at have arbejdet på nogle af de bedste hoteller og krydstogtskibe er jeg virkelig nødt til at sige, at de drenge gør afslutningen på dagen perfekt – tak.

A. Reeves: Gæst