HELISKIBELIGGENHED / -TERRÆN

Udforsk Last Frontiers utrolige heliski-område, terræn og beliggenhed.

Vi har to heliski-områder placeret i det nordlige British Columbia.

Bell 2 Lodge ligger 360 km. nordvest for Smithers, BC, langs the Stewart-Cassiar Highway.

Ripley Creek Inn, Beliggende 310 km. nordvest for Terrace, BC. Den lille by Stewart ligger ved slutningen af Portland Canal modsat Hyder, Alaska. Her flyver vi udelukkende i den sydlige del af vores område.

ski area

Statistikoverblik

Ikke kun er området stort, det får også mellem 20 og 30 meter sne om året. Des større terræn des flere muligheder for skiløb.

snowfall diagram

Snefald

I 1.600 meters højde falder der i gennemsnit 20 til 30 meter sne årligt, hvilket efterlader os med en gennemsnitlig base på fire meter. I større højder samt på gletsjere er det ikke usædvanligt at finde mere end seks meter sne.

Temperaturer

Temperaturerne passer generelt godt til skiløb og varierer fra -5°C to -20°C. I værste fald kan det i korte perioder regne, eller temperaturen kan falde til -30ºC.

Sneforhold

Optegnelser viser, at 75 procent af vores vintersæson byder på fremragende til gode sneforhold. Vær opmærksom på, at skiløbet kan variere fra det bedste, du nogensinde har oplevet, til ganske udfordrende. Vores guider søger altid at finde den bedst mulige sne og nedfarter til vores gæster. Med sådan et enormt område til vores rådighed er mulighederne mange, og gode forhold er oftest at finde.

Down Days

Det sker, at Moder Natur vælger at udspy så voldsomme mængder sne eller lade så mange skyer trække ind, at vi ikke kan flyve. I gennemsnit sker det mindre end én dag om ugen. Hvis du er uheldig nok til at få en ’down day’, er der altid tilstrækkelig med planlagte aktiviteter til at holde dig beskæftiget, selvom sikkert helst vil slappe af i boblebadet og lade dine ben komme sig.

Terræn

Dette er derfor, du rejser så langt. Enormt gletsjerterræn, episk skovskiløb og alt ind imellem. Valgene er næsten uden ende. Herunder et lille udpluk af det terræn, du formentlig møder på din vej...

ski area map ×
ski run map ×
ski run map ×
ski run map ×
ski run map ×
ski run map ×
ski run map ×
ski run map ×
ski run map ×
ski run map ×
ski run map ×