HELISKI-HYTTER

Vælg mellem Bell 2 Lodge eller Ripley Creek

Velkommen til heliskiløbets mekka. Vi tør ikke garantere – men det sker jævnligt, og netop derfor vender vores gæster også tilbage år efter år. Vores hotelpersonale og professionelle bjergguider elsker deres arbejde – tilbring en uge med os, og du vil forstå hvorfor.

Du kan vælge mellem heliski-områder. Begge tilbyder episk heliskiløb og –snowboarding i noget af det vildeste terræn, den canadiske delstat British Columbia, lige på græsen til Alaska, tilbyder.

Last Frontier Heliskiing

  • Verdens største heliski-område
  • Stejle, brede vidder og episk skovskiløb – vi har det hele
  • Uovertruffent, årligt snefald
  • UDELUKKENDE små grupper – det er forskellen på os og de andre
  • Faldhøjdegaranti – det er rene ord for pengene
  • De bedste guider, så du er i sikre hænder

Begge hytters forholdsvis lille kapacitet sikrer en eksklusiv rejse uden fortilfælde. Vi er stolte over at kunne hæve barren for heliski-rejser. Med et massivt skiområde, mange års erfaring og et hold af erfarne professionelle medarbejdere er vi stærkt opsatte på at sikre dig en oplevelse for livet. Vælg en rejse, vælg en hytte, bliv inspireret, og lad os høre fra dig!

Bell 2 Lodge

Bell 2 Lodge maksimalt 36 gæster per uge

I 1996 fik vi den unikke mulighed for at starte en heliski-forretning i et virkelig spændende, uberørt og afsidesliggende del af det nordlige British Columbia. Beliggende i 600 meters højde var Bell 2 Lodge engang en basal tankstation for rejsende på vej til Alaska og Yukon, i dag er det en moderne heliski-landsby.

Med satellit-kommunaktion og moderne miljøfaciliteter kombinerer Bell 2 Lodge komforten fra et førsteklasses hotel med den rustikke canadiske vildmark.

Spisestuen, loungen og baren fungerer som omdrejningspunktet for at dele ski- og snowboardhistorier. Allle gæster bor i bjælkehytter godt 100 meter fra hovedbygningen. Alle væreser har eget badeværelse, ildsted, to halvandenmandssenge eller en dobbeltseng med dundyner.

Hvis vejrforholdene ikke tillader at flyve, kan du tage et par snesko på og udforske dalen omkring Bell Irving River. Med en smule held kan du se elge, ulve eller andre dyr, der under vinteren hører hjemme på egnen.

Ripley Creek Inn

Ripley Creek Inn maksimalt 24 gæster per uge.

Last Frontier Heliskiings anden base er the Ripley Creek Inn i Stewart, en lille gammel mineby på grænsen til Alaska. Terrænet er spændende og byder på lange nedfarter på store gletsjere og åbne vidder såvel som noget af det mest spektakulære skovskiløb noget sted på jorden.

Ripley Creek Inn er hjemsted for både gæster og personale, og alle måltider bliver serveret på the Bitter Creek Café, der ligger på den anden side af gaden. Alle værelser har en-suite-badeværelser, 1,5-mandssenge med dundyner, telefon og fjernsyn. Bitter Creek Café har en historisk atmosfære og et bistro-menukort. Her er du sikker på at finde sublim kogekunst og fremragende fisk og skaldyr til de nysgerrige.

Hvis forholdene ikke er gunstige til at flyve, er der mange underholdende aktiviteter i Stewart. Fisk i Portland Canal, besøg historiske museer eller et af de tre lokale vandhuller for at hilse på nogle af de originaler, der kalder Stewart, BC for deres hjem.

Side om side

En sammenligning mellem Bell 2 Lodge og Ripley Creek Inn er lidt som at sammenligne en Ferrari og en Lamborghini – de er begge fantastiske, men hver af dem har hver sin charme. Uanset hvilken hytte du vælger, vil du blive mødt af den samme varme velkomst og overvældende canadiske gæstfrihed og mad, men for at gøre det hele lidt lettere, har vi lavet denne side om side-sammenligning for at give dig et bedre indblik i, hvordan de klarer sig mod hinanden.

Detalje
Bell 2 Lodge
Ripley Creek
Størrelse
Bell 2 Den største hytte med maksimum 36 gæster per uge.
Ripley Creek er mindre med et maksimum på 24 gæster om ugen.
Beliggenhed
360 km. nordvest for Smithers, BC, langs the Stewart-Cassiar Highway.
310 km. nordvest for Terrace, BC. Den lille by Stewart ligger ved slutningen af Portland Canal modsat Hyder, Alaska
Atmosfære

Med satellit-kommunaktion og moderne miljøfaciliteter kombinerer Bell 2 Lodge komforten fra et førsteklasses hotel med den rustikke canadiske vildmark.

Spisestuen, loungen og baren fungerer som omdrejningspunktet for at dele ski- og snowboardhistorier. Allle gæster bor i bjælkehytter godt 100 meter fra hovedbygningen. Alle væreser har eget badeværelse, ildsted, to halvandenmandssenge eller en dobbeltseng med dundyner.

Ripley Creek Inn er hjemsted for både gæster og personale, og alle måltider bliver serveret på the Bitter Creek Café, der ligger på den anden side af gaden.

Alle værelser har en-suite-badeværelser, 1,5-mandssenge med dundyner, WiFi, telefon og fjernsyn.

Bitter Creek Café har en historisk atmosfære og et bistro-menukort. Her er du sikker på at finde sublim kogekunst og fremragende fisk og skaldyr til de nysgerrige.

Terræn
Beliggende i Skeena Mountains og næsten umulig at beskrive – det har alt, hvad man kan ønske sig af en heliski-rejse. Til sammenligning giver Bell 2 dig lidt flere muligheder.
Her flyver vi udelukkende i den sydlige del af vores område. Terrænet er meget spændende og byder på store gletsjere og åbne vidder såvel som noget af det mest spektakulære skov-skiløb i verden.
Når skiløb ikke er muligt
Hvis vejrforholdene ikke tillader helikopteren at flyve, kan du spænde et par snesko på og udforske Bell Irving River Valley. Med lidt held kan du få øje på elge, ulve eller andre dyr, som kalder dette område for deres hjem i løbet af vintersæsonen.
Hvis vejrforholdene ikke tillader helikopteren at flyve, er der mange ting at tage sig til i Stewart. Fisk i Portland Canal, besøg historiske museer eller udforsk en af de tre lokale knejper.
Resumé
Fordi Bell 2 Lodge er størst, er det også den hytte, de fleste af vores gæster besøger. Med hensyn til indkvartering er Bell 2’s hytter mere luksuriøse , og beliggenheden mere øde – det giver en ægte følelse af at være fanget midt i den øde canadiske vildmark.
Hvad Ripley Creek taber i fem-stjernede detaljer i forhold til Bell 2, kompenserer det for med sin særlige charme. Og hvis du er uheldig at have dage, hvor det ikke er muligt at flyve, er der også flere ting at tage sig til for de, som medbringer partnere uden ski i bagagen.

Forsøg ikke at blive alt for knyttet til den ene eller anden beliggenhed, da tilgængelighed kan få det sidste ord, når du skal vælge din rejse.