OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi håber, at vi har dækket det hele; hvis ikke, så henvend dig straks!

Q: Hvor ligger Last Frontier Heliskiing?

Last Frontier Heliskiings område ligger 3,5 time nordvest for Smithers, British Columbia.

Bell 2 Lodge ligger 360 km. nordvest for Smithers, British Columbia. Det lille minisamfund er vores hjem for vinteren og ligger langs Stewart-Cassiar Highway.

Ripley Creek Inn ligger 310 km. nordvest for Terrace, British Columbia. Den lille by Stewart ligger for enden af Portland Canal modsat den lille by Hyder i Alaska. Dette er vores andet hjem i vores 9.500 km2 store område. Se beliggenhed

Q: Tilbyder I grupperabat?

For gruppetilbud, kontakt venligst vores hovedkontor!

Q: Har I incitamenter til, at jeg introducere nye gæster for Last Frontier Heliskiing?

Ja, introducer dine venner til at stå på ski med Last Frontier og få bonuspoint til din næste ferie hos os. Hver ny skiløber/snowboarder, der bestiller en rejse, giver dig automatisk en bonus på CAD$500. Det beløb kan bruges som betaling til alle de pakkerejser eller services, vi tilbyder, de følgende tre vintre.

^ tilbage til toppen

Q: Hvordan deler I grupperne?

Grupper er valgt efter vægt, og præference evne / skiløb stil. Vi forsøger altid at holde grupper, der er på ferie sammen, skiløb eller ridning sammen, men der er ingen garanti for dette, medmindre du er booket på en privat rundvisning.

^ tilbage til toppen

Q: Er indenrigsflyvninger inkluderet i prisen?

Nej. Hvad end du besøger Bell 2 Lodge eller Ripley Creek, er indenrigsflyvinger ikke inkluderet. Vi kan arrangere det for dig, men det er oftest billigere selv at bestille som en del af rejsen til og fra Vancouver.

Q: Er skileje inkluderet i prisen?

Ja og også stave. Det samme er lavinebippere og ABS-rygsække. Dine ski bliver plejet, passet og vedligeholdt af vores skiteknikere. Du er også velkommen til at tage dine egne ski med. Se siden Sikkerhed og udstyr for samtlige detaljer.

^ tilbage til toppen

Q: Blander I grupper med skiløbere og snowboardere?

Ja, vi blander grupper. Er der problemer med gruppedynamikken, vil guiden sørge for at løse det, men vores erfaring er, at gæster både enes og nyder deres sving, hvad end de har et eller to brædder under fødderne. Ofte vil skiløbere få lov at køre først, hvilket giver snowboarderne mulighed for at sprede sig og køre hurtigere.

Q: Kan jeg tage mit snowboard med?

A: Ja, det bør du gøre. Begge hytter har et lille udvalg, men vi kan ikke garantere et snowboard. Sørg for at har ekstra skruer og andre smådele med hvis det skulle gå i stykker

Q: Kan gæster, der ikke ønsker at stå på ski, også følge med?

Ja. Hvis de er glade for at slappe i et øde bjergegne. Kontakt os venligst for priser på gæster, der ikke ønsker at stå på ski.

^ tilbage til toppen

Q: Er det muligt at komme i kontakt med mig?

Ja, hvad end du besøger Bell 2 Lodge eller Ripley Creek, er det muligt at foretage opkald. Alle værelser har egne telefoner, og der er også adgang til fax.

Bell 2 Lodge: Tel: +1 250-275-4770 Fax: +1 250-275-4912

Ripley Creek Inn: Tel: +1 250-636-2610 Fax: +1 250-636-2622

Q: Hvornår er de bedste forhold?

Det er spørgsmålet til en million kroner. Vejret skifter fra år til år, og perfekte forhold kan ønskes, men ikke garanteres. Siden begyndelsen i 1996 har vi oplevet alle slags forhold, men den primære årsag til, at gæsterne vender tilbage år efter år, er det stabile og tykke snedække, som bjergkæden Skeena Mountains er velsignet med.

Det er spørgsmålet til en million kroner. Vejret skifter fra år til år, og perfekte forhold kan ønskes, men ikke garanteres. Siden begyndelsen i 1996 har vi oplevet alle slags forhold, men den primære årsag til, at gæsterne vender tilbage år efter år, er det stabile og tykke snedække, som bjergkæden Skeena Mountains er velsignet med.

Det er spørgsmålet til en million kroner. Vejret skifter fra år til år, og perfekte forhold kan ønskes, men ikke garanteres. Siden begyndelsen i 1996 har vi oplevet alle slags forhold, men den primære årsag til, at gæsterne vender tilbage år efter år, er det stabile og tykke snedække, som bjergkæden Skeena Mountains er velsignet med.

Sidst i marts og april er forholdene oftest spektakulære; noget, som længe har været undervurderet. Lad dine golfkøller blive hjemme, tag dine ski eller dit snowboard og oplev lange dage, lange nedfarter og puddersne. I april skifter forholdene dog langt hurtigere fra dag til dag.

^ tilbage til toppen

Q: Hvor stor faldhøjde når jeg at køre?

Vi kræver kun betaling for den faldhøjde, du selv vælger. Her er, hvad du kan forvente af en hvilken som helst uge:

Faldhøjde

Rejsens varighed I gennemsnit Guarantee Hvis du er heldig!
4 day 22,860 17,500 30,500
5 day 28,956 22,000 39,634
7 day 42,672 30,500 54,864
9 day 54,864 39,200 70,104
10 day 60,960 43,600 76,200

Mængden af skiløb afgøres af forskellige faktorer:

  • Evner og vilje til at stå på ski
  • Vejr- og sneforhold
  • Timer med dagslys

^ tilbage til toppen

Q: Hvor dygtig skal jeg være?

Heliskiløb er ikke for novicer – så er det sagt!

Uanset hvor meget vi gerne ville have alle til at opleve heliskiløb, er det vigtigt, at alle vores gæster nyder deres rejse lige meget. Forhold og terræn kan variere meget, fra åbne vidder og gletsjere med lav hældning højt oppe i det alpine terræn til stejle og smalle nedfarter mellem træerne. Sneforhold kan skifte fra bundløst pudder til vindpakket skorpe. Vores internationalt certificerede bjergguider gør deres bedste for at finde de optimale forhold, men enhver form for forhold kan finde sted når som helst på vinteren. Moder Natur dikterer med andre ord, at der ingen garanti er for en perfekt uge.

Vores gæster skal derfor være i stand til at i mange forskellige sneforhold, hvad end de står på ski eller snowboard...

  • Du bør have betydelig erfaring med at stå på ski/snowboard på almindelige skisportssteder.
  • Du vælger oftest røde eller sorte løjper, og du klarer dem med en stor grad af sikkerhed, selv i svære forhold (fladt lys med få centimeter sne på en hård skorpe for at give et ekstremt eksempel!).
  • Dine evner på ski/snowboard er blevet bedre med årene, og du er i stand til at køre hele dage flere dage i træk.
  • Du kører ikke nødvendigvis som en professionel, men du har selvtilliden til at følge med dine venner, og du er klar over, når du kører godt.
  • Skiløbere skal være i stand til at lave sikre parallelsving, og hvis situationen opstår skal du kunne klare dig igennem stejel og isede passager, traversere og klatre op ad bjerget med skiene på. Snowboardere skal kunne lægge pres på i enhver situation og have godt kantgreb.
  • Du har ikke nødvendigvis tonsvis af erfaring med puddersne, men du har fuld kontrol over at køre uden for pisten.

Hvis der er nogen tvivl i dit sind, er vi altid her for at hjælpe til at diskutere din evne til at sørge for, at turen er egnet for dig. Hvis du bestiller en rejse, og du ikke opfylder ovenstående kriterier, kan du blive bedt om at forblive på lodgen. I et sådant tilfælde vil der ikke være nogen tilbagebetaling. Derfor, hvis der er nogen tvivl i dit sind på alle, bedes du kontakte os før booking.

^ tilbage til toppen

Q: Jeg har aldrig anvendt en lavinebipper – er det svært?

Alle vores gæster får grundig træning i at anvende en Mammut BarryVox-lavinebipper. Det er en moderne lavinebipper med flere frekvenser, og med én knap er det intuitivt og let at lære – selv for de uindviede.

Q: Kan jeg tage min egen ABS-rygsæk med?

Alle vores gæster vil blive forsynet med og trænet i brugen af ABS airbag-systemet. Du er velkommen til at tage din egen rygsæk med, men du skal sikre dig, at din bjergguide er fortrolig med den. ABS-rygsækken er en lille rygsæk, der indeholder to store poser. Ved at trække i håndtaget fyldes begge poser med luft fra siden af rygsækken. Systemet øger din massefylde og er derfor designet til at minimere risikoen for at blive begravet, hvis du er involveret i en lavine.

Q: Hvad med gæster, der har mad-allergi?

Kontakt os venligst inden afejse. Hvis vi ikke ved det, inden du ankommer, er det svært at imødekomme dine ønsker.

Q: Er der en internetforbindelse?

Ja. Der er en lav hastighed forbindelse. På trods af vores bedste for at overbevise kunder, at de vil nyde deres ferie mere uden forbindelse til nettet, er der nogle gæster har brug for denne service. Der er trådløs adgang til både Bell2 Lodge og Ripley Creek. Men gebyr på Bell 2 Lodge, fordi det er et satellitsystem.

^ tilbage til toppen